HOVENIER KONIJNENBERG IN OMGEVING APELDOORN

Hovenier in omgeving Apeldoorn met meer dan 25 jaar ervaring

Bij ons staat de kwaliteit voorop. Het is de kunst om een tuin te realiseren die jaar in jaar uit zijn kracht bewijst. Om dat te bereiken, brengen we de juiste afwisseling aan tussen hagen, borders, beplanting aan de ene kant en straatwerk, tuinafscheidingen en gebruiksruimtes aan de andere kant. Ook kunnen wij voor veel groen in de tuin zorgen, zonder dat het onderhoud extra tijd kost. In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag hoe je droomtuin er uit zou kunnen zien. Ons werk is pas klaar als iedereen tevreden is. Lees de ervaringen van onze klanten.

Veel gevraagd hovenier in Apeldoorn en de wijde regio

Al onze 20 medewerkers beschikken over de juiste diploma’s en worden regelmatig bijgeschoold, ook op het gebied van veiligheid-, en flora- & faunaregelgeving. Geen tuinklus is ons te gek. Onze allround hoveniers hebben de kennis om een tuin van begin tot eind tot een succes te brengen. Eén voor één experts die weten hoe ze met de aanleg en onderhoud van de tuin om moeten gaan. Of het nu een klein stadtuintje is, of onderdeel uitmaakt van een groot bedrijventerrein. Dat maakt ons een veelgevraagd hovenier in de wijde regio.

Voor alle kleine en grote tuinklussen

We werken zowel voor zakelijke als particuliere klanten. We snoeien net zo graag een rozenstruik in je achtertuin, als dat we een nieuwe tuin aanleggen bij een kantoor. Je vindt ons ook in parken en langs doorgaande wegen waar we eeuwenoude bomen verzorgen.

Waarom hovenier Konijnenberg Bos en Groen?

25 jaar ervaring met Boomverzorging
Klantgericht met goede service
Kwaliteit voor een goede prijs
Specialist in Boomverzorging
Prettig samenwerken met ons vakkundig team
Voor kleine en grote klussen

Meer weten over de kosten?

Dit zijn onze belangrijkste diensten:

Boomverzorging Konijnenberg bos en groen
Tuinontwerp Eerbeek
Tuinaanleg hovenier Konijnenberg
Vijveraanleg Eerbeek
Tuinonderhoud Eerbeek
Hovenier voor overheid en bedrijven